Unikt erbjudande – bli certifierad Butikschef på distans!

Ge dig själv chansen att gå vår certifierade Butikschefsutbildning!

Kursen kommer att genomföras som distansutbildning. Vilket innebär att du varvar eget arbete på hemmaplan – inläsning av kurslitteratur, arbete med inlämningsuppgifter samt egen reflektion, med sex stycken gruppträffar i Leksand. Vid träffarna får du inspiration av kunniga föreläsare, individuell coachning, erfarenhetsutbyte med gruppen och inte minst ett större kontaktnät i branschen! Vid den sista träffen genomförs certifieringen.

Start: 13 september 2017

Deltagarantal: Max 14 deltagare garanterar att alla lär känna varandra och ger möjlighet att ta upp frågeställningar som känns viktiga i gruppen!

Kursen ger dig verktygen för att:

• ansvara för en butiks totala verksamhet
  • skapa engagerade medarbetare
  • självständigt leda och fördela arbetet bland medarbetare
  • på ett initierat och kunnigt sätt skapa goda ekonomiska resultat i verksamheten
  • genomföra planerade försäljningsstrategier och kampanjer
  • rekrytera medarbetare
  • rita i 3D med SketchUp

Följande block ingår i kursen:

• Ledarskapsutbildning
  • Chef i butik
  • Butiksekonomi
  • Butikskommunikation
  • Försäljning
  • Omvärldsanalys

Pris:  48 000 kr inkl moms. Om du vill dela upp kurskostnaden så har vi möjlighet att förmedla en mycket förmånlig finansiering genom Human Finans. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning på sex eller tolv månader. Läs mer här>>

I priset ingår: Sex träffar om vardera tre dagar under sex månader totalt 18 kursdagar med start den 13 september 2017. I priset ingår övernattning i dubbelrum, frukost, lunch och fika, föreläsare, tre individuella coachtillfällenledarutvecklingsprogram, kurslitteratur, uppföljningar mellan träffarna samt avslutande certifiering.

Välkommen med dina frågor till info@entreprenorskolan.com

Anmälan vill vi ha så fort som möjligt, eftersom vi har fortlöpande antagning upp till 14 deltagare. Du anmäler dig här>>

Då vi fått din anmälan kommer vi att ta kontakt med dig och berättar mer om utbildningen och antagningsförfarandet.
Du bekräftar din plats genom att betala in anmälningsavgiften på 3 000 kr, som är en del av kurskostnaden.
I samarbete med:

HumanFinans_RGB_small

13 september 2017
Anna Franzon
Tel 0247-369 63
E-post: anna.franzon@entreprenorskolan.com

”Tack för allt ni gav mig på Entreprenörskolan. Jag har med tidigare erfarenheter och med min nya kompetens från er startat med storm. Idag ligger min butik procentuellt bäst bland 24 butiker i vår region.
Tack för att ni hjälpte mig att starta denna resa som känns magisk!”
/Lynda

”Kursen öppnade nya dörrar i arbetslivet. Tack Entreprenörskolan för nya kunskaper, erfarenheter och insikter om mig själv som ledare.”
/Tony

”Bra paketerat med intressant och spännande kursinnehåll som ger många användbara verktyg för en framtida yrkesroll.”
/Tobbe

Sedan 1997 har vi examinerat över 2000 yrkeshögskolestudenter. Våra utbildningar och våra studenter har medverkat till att vi är en välkänd arena för utveckling och utbildning inom handel. Parallellt med våra YH-utbildningar arbetar vi idag med att utveckla ett entreprenörcentrum, som erbjuder olika typer av kompetensutveckling. Våra kunder är företag och privatpersoner som vill utvecklas för att kunna möta en framtid i ständig förändring!