Det är dags för Yrkes-SM i bland annat yrket Visual Merchandiser. Och inte mindre än sex av våra deltagare på distansutbildningen Visual Merchandiser/Butiksledare deltar i kvaltävlingen. Det är inte första gången…
2014 gick det så bra för två av våra elever att de gick vidare och tog brons i Yrkes-EM! Nämligen Sara Andersson och Denise Landén på bilderna ovan. Inte nog med det! I yrkes-VM kammades det hem en silvermedalj!

Årets Yrkes-SM kommer att genomföras utan publik på grund av den rådande situationen, men vi hoppas att Yrkes-EM i Graz i september kommer att kunna genomföras på vanligt sätt.

Nu håller vi tummarna för att någon av våra duktiga elever kommer med i Yrkeslandslaget och får representera Sverige i EuroSkills, Yrkes-EM!

Nyfiken på utbildningen och hur man ansöker? Allt finns att läsa i utbildningsbeskrivningen som du hittar via den här länken!

ANSÖK NU! SENAST 30 APRIL!