SHU_Sthlm_Central_150206_3

I morgon och på lördag (6-7 februari) finns vi i stora vänthallen på Stockholms Central. Kom förbi så berättar vi om våra utbildningar Certifierad Butikschef, Certifierad Visual Merchandiser och Certifierad Dekoratör. Alla är distansutbildningar i en termin med 4 – 6 träffar, vilket innebär att du varvar eget arbete på hemmaplan – inläsning av kurslitteratur, arbete med inlämningsuppgifter samt egen reflektion, med gruppträffar i Leksand. Vid träffarna får du arbeta praktiskt, inspiration av kunniga föreläsare, erfarenhetsutbyte med gruppen och inte minst ett större kontaktnät i branschen!

Tillsammans med oss finns också elever och lärare från Leksands folkhögskola som berättar och svarar på frågor om vad en utbildning inom hantverk och design kan leda vidare till. Du får också prova på att dreja, silversmide och design. Vill du läsa in behörighet till högskolan? Prata med elever och lärare från vår Allmän kurs. Har du en affärsidé eller driver redan ett företag inom kreativa affärsområden och vill utveckla idén eller företaget vidare? Träffa deltagare som går eller har gått distansutbildningen Kreativt Entreprenörskap så berättar de vad utbildningen betyder för dem i deras företagande.

Hantverkslärling – en rikstäckande Yrkeshögskoleutbildning inom smala hantverksyrken, är också på plats. På fredagen kan du träffa en tapetserarlärling som visar och berättar om sitt arbete och på lördagen en lärling i masköryrket. Då kan du bli sminkad och få veta mer om vad masköryrket egentligen innebär.

Vi ses på Stockholms Central!